​​Masters Sportfitdag Wouwbrugge - Bodygym | Gymvereniging De Kroospikkers

Masters Sportfitdag Wouwbrugge - Bodygym

Masters Sportfitdag Wouwbrugge

 

Iedereen weet natuurlijk al dat wij als bodygym groep op donderdagochtend een gezellig uurtje aan het bewegen zijn. Maar tussendoor kan er ook wel eens een uitstapje gemaakt worden. Zo ook zaterdag 28 maart.

Toen waren we met een paar dames te vinden op de Masters Sportfitdag in Wouwbrugge. Een heerlijk ontspannen en gezellig dagje met elkaar vol sport en spel. Na een gezamenlijke warming-up werd de groep van 108 personen opgesplitst en mochten wij als eerste aantreden voor de linedance, gevolgd door een half uur lekker los met het onderdeel drum for fun.

Een ontzettend leuk onderdeel van de dag, waarbij je je heerlijk uit kan leven met drumstokjes op een gymbal. Altijd goed voor veel lol en hilariteit. Dit jaar moeilijker dan vorig jaar doordat we in een kring stonden i.p.v. in rijen. De ochtend werd afgesloten met een half uurtje waterkracht, wat zoveel was als een choreografie van armoefeningen met waterflesjes. Wel erg leuk trouwens.

Na de lunch werd het programma voorgezet met een spel: koersbal. Een spel wat vergelijkbaar is met jeu de boules. Het uitstapje buiten de deur voerde ons over het water naar een schuur waar al het materiaal aanwezig was om een leuk bloemstukje te maken. Tijdens de rhytmische gymnastiek gebruikten we linten om onze bewegingen kracht bij te zetten.

Het laatste onderdeel was het Dutch tennis. Net over vieren werd de dag weer gezamenlijk afgesloten met een cooling-down. Hiermee kwam weer een eind aan een gezellige dag o.l.v. de KNGU district Zuid-Holland.