​​Corona update: Gymlessen gaan niet door van 29 NOVEMBER 2021 T/M 7 JANUARI 2022 | Gymvereniging De Kroospikkers

Corona update: Gymlessen gaan niet door van 29 NOVEMBER 2021 T/M 7 JANUARI 2022

Beste (ouders van) leden! 

 

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet weer nieuwe regels ingesteld, met betrekking tot Corona. En één van die regels is dat er na 17:00 uur, zowel binnen als buiten, niet meer mag worden gesport! 

Helaas zou dit voor onze vereniging betekenen dat 12 van de 15 groepen niet meer mogen sporten. Maar omdat er momenteel veel Corona besmettingen zijn onder de schooljeugd, en Corona volgens ook niet naar tijd kijkt; hebben wij voor de veiligheid van onze leden EN leiding moeten besluiten om ALLE lessen miv morgen STIL TE LEGGEN!
En dit willen we op dit moment doen voor een periode van 4 weken, met direct daarna 2 weken kerstvakantie waarbij de lessen altijd al stilliggen. 

Dit houdt dus in: 
DAT WE VAN 29 NOVEMBER 2021 T/M 7 JANUARI 2022 GEEN LESSEN HEBBEN!!! (PIETENGYM GAAT DUS HELAAS OOK NIET DOOR!) 

We hebben het als bestuur absoluut niet makkelijk gevonden om deze beslissing te moeten nemen, maar willen wel 1 lijn trekken en hebben daarom dus ook besloten om alle groepen stil te leggen.  En daarbij hebben we ook gekeken naar het risico dat we nemen, voor de gezondheid van onze leden en leiding, als we wel blijven sporten met een paar groepen. Want dan is er ook weer meer kans op verspreiding. 

We hopen dat jullie er begrip voor hebben en blijven hopen op betere tijden. En of we na de kerstvakantie weer kunnen beginnen, hangt helaas ook helemaal af van de dan geldende regels! 

Mochten we tussendoor toch nog iets leuks voor jullie kunnen organiseren, dan zullen we dit zeker doen. 
Maar voor nu: blijf gezond EN blijf vooral bewegen! 

Namens het bestuur van De Kroospikkers.